Kuidas oma toodete juhtimine uuele tasemele viia?

Kaupade ja teenuste õige kategoriseerimine, paigutus ja hinnastamine aitab suurendada toodete läbimüüki ja kasumit. 24. ja 31. augustil toimuval Kategooriajuhtimise koolitusel õpetatakse, kuidas 8-astmelist kategooriajuhtimise mudelit edukalt praktikas ellu viia.

Veebruari lõpus toimunud esimesel koolitusel osalejad ütlesid, et teema oli huvitav ning toodi mitmeid elulisi näiteid, mis aitasid paremini teooriat mõista. Tegemist oli äärmiselt vajaliku koolitusega, sest tegemist on teemaga, millest palju ei räägita.

Pärast koolitust panid osalejad paika ka tegevuskava, mida plaanitakse paremini enda ettevõttes teha. Tegevuskavasse pandi kirja näiteks, et tuleb rõhuda toodete käibekiirusele ja läbi selle saada paremaid vertikaalseid planogramme, kaubagruppide juhtimises kasutada kategooria juhtimise põhimõtteid ja fookus juhtida rohkem kasumlikkusele ning mõelda sellele, kuidas jaekettidega koostööd teha, et tervet kategooriat arendada. Seeläbi mõistsid osalejad paremini jaekettide seisukohti ning vaadatakse oma kategooriat laiemalt, kui ainult ühte toodet.

Koolituse tulemusena mõisteti paremini kategooriajuhtimise olemust, osatakse rakendada ostu- ja turundusstrateegiaid ning kasutada erinevaid mõõdikuid. Samuti saadi teada, kuidas panna hinnakujundus ettevõtte jaoks kasumlikult tööle.

Tule praktilisele kahepäevasele kategooriajuhtimise koolitusele, kus jagatakse tööriistud kategooriate läbimüügi ja kasumi suurendamiseks! Kaubandus.ee lugejatel on võimalik kasutades sooduskoodi KAUBANDUS registreeruda koolitusele erihinnaga 739 eurot (km-ga 886,80). Erihind kehtib sooduskoodiga kuni 18. juunini. Seega kiirusta ja registreeru kohe. Koolituse tavahind on 799 eurot (km-ga 958,80).

Tutvu koolitusega lähemalt SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara