Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati uus köögi- ja aiakeskus Senso

Tallinnas Rannamõisa teel avati uudse kontseptsiooniga köögi- ja aiakeskus Senso, kus 400 ruutmeetril pakutakse aia- ja köögitehnikat ning kõike vajalikku toidu valmistamiseks ja söömiseks. Keskus on võtnud sihiks laieneda lähiaastatel 2-3 kohta asukohta Tallinnas ja Tartus.
Peeter Nahko
Foto: erakogu

Köögi- ja aiakeskuse Senso pakutav jaguneb kahe suuna vahel: tooted õue ja tooted kööki.

“Me soovime kaasa aidata sellele, et toiduvalmistamine oleks lõbus ja õnnestuks hästi, et aed oleks korras ja sääsevaba ning et inimestele jääks rohkem aega oma harrastustega tegelemiseks," selgitas keskuse kontseptsiooni Senso juhatuse liige ja üks omanikke Toomas Tiivel.

Ta ütles, et esimeseks asukohaks valisid nad äärelinna keskuse Haaberstis, mis on nende kliendi kodu lähedal ja kus on mugav parkida. "Siin ümberringi on palju inimesi, kellele võiksime korda minna. Kui selline kontseptsioon end õigustab, oleme valmis laienema veel 2-3 kohta Tallinnas ja Tartus.”

Senso juhatuse liige ja üks omanikke Peeter Nahko sõnul jäävad inimestele tihtipeale restoranis silma kvaliteetsed ja omanäolised nõud ning seejärel tuntakse huvi, kust neid osta saab ning toidu valmistamine kvaliteetsete vahenditega on ka väga nauditav. "Me olemegi otsinud välja köögi- ja lauatarvete profitooted, mis sobivad hästi ka koju. Sisuliselt katame oma valikuga kogu tee hommikukohvist õhtuse grillini,” sõnas Nahko.

Senso keskuses on ka toimiv Schmidti demoköök koos Big Green Egg grillidega, kus on plaanis nädalavahetustel koolitusi korraldada ja toiduvalmistamise nippe jagada.

Senso pakutava sekka kuuluvad Jura kohvimasinad, E.Ahlström köögitarvikud, tippklassi blenderid Blendtec, Miscela d’Oro kohv, Vorwerk tolmuimejad, Big Green Egg ja Fire Magic grillid, Thermacell ja Mosquito Magnet sääsetõrjevahendid, EGO akutoitel aiatehnika ja mitmed muud premium-klassi tooted.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757