Reserved avas Baltikumi suurima kaupluse

Eelmise nädala reedel, 15. juunil avas moebränd Reserved Kristiine kaubanduskeskuses Baltikumi suurima kaupluse, mis on Eestis järjekorras juba teine värske kontseptsiooni järgi kujundatud pood.

Baltikumi suurima kaubavalikuga Reservedi kauplus tegutseb kahel korrusel ning 2 400 m² pinnal. Avatud ja minimalistliku kaupluse sirgjooneline, naturaalsetest materjalidest mööbel aitab tuua väljapanekusse senisest veelgi rohkem läbipaistvust ning dimensioonilisust. Poe stiilipuhtust toetavad omakorda ka LED-ekraanid ja spetsiaalne taustvalgustus.

Uues Reservedi kaupluses on liikumismugavus tagatud ka erivajadustega külastajatele. Neile on mõeldud eriomane proovikabiin, lisaks on kaupluses ringi liikumine lihtsustatud tänu liftile ning eskalaatorile.

Poola päritolu moebränd Reserved on esindatud 20 riigis 450 kauplusega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara