Autor: Kaubandus.ee • 19. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma avab Mustamäe hüpermarketi ööpäevaringselt

Prisma avab Mustamäel Mustika keskuses asuva hüpermarketi vähemalt sügiseni ööpäevaringselt, et anda inimestele oma suveplaanide tegemisel rohkem paindlikkust.

Mustamäe Prisma esimene töö-ööpäev algab 19. juuni hommikul kell 8.00 ning uksed jäävad avatuks ka pärast seni tavapärast sulgemisaega kell 23.00.

Prisma Peremarket tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul näitab märtsi alguses Eesti esimese 24/7 hüpermarketina avatud Sikupilli Prisma edu, et Tallinna ja selle lähiümbruse elanikel on huvi ja vajadus avara ning kvaliteetse valikuga toidu- ja tööstuskaupade poe järele, mis on avatud ka hilistel õhtu ja varastel hommikutundidel.

„Suvi on aeg, mil inimesed jõuavad linna tagasi hiljem ja vajavad ka varahommikul soodsat ja laia valikuga ostlemisvõimalust. Seega on see igati mõistlik aeg oma teenust laiendada ning pakkuda kellaajast sõltumatut ostmisvõimalust veel suuremale osale Tallinna ja selle lähiümbruse elanikele,“ ütles Nummelin. „Oleme Sikupilli Prisma klientidelt ligi kolme kuu jooksul saanud väga positiivset tagasisidet ja arvukaid küsimusi, kas ja millal teistes Tallinna piirkondades kaupluse ööpäevaringselt avame. Nüüd saame Mustamäe, Nõmme ja Õismäe ning kaugemategi linnaosade inimeste soovidele vastu tulla.“

Mustamäe Prisma on ööpäevaringseks avamiseks valmistunud juba mitu kuud, kuna huvi öise ostlemise vastu meie esimeses 24h kaupluses Sikupilli Prismas on suve hakul hakanud suurenema. Kõige aktiivsem külastusperiood on tööpäevadel kella 1ni ja nädalavahetustel kella 2ni.

Kaupluse juhi Marilii Torimi sõnul on kõik öötöötajad läbinud täiendavad koolitused ning öiseks väljakutseks valmis. “Öötöö võimaldab teenida veerandi võrra suuremat tasu ja on mitmekesisem, sest öösel toimub kauba väljapanek, uute väljapanekute tegemine, riiulite ümbertõstmine ning mitmed teised tegevused, mille osakaal päevasel ajal on väiksem. Nüüd lisandub ka kassatöö,“ märkis Torim. „Paljud ei tea seda, kuid öisel ajal toimub suurtes kauplustes vilgas töö ning kassade avamisega lisandub lihtsalt üks töölõik juurde.“

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubandusketti SOK, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757