Helen Metsvaht saab Citycon Eesti keskuste juhiks

Käesoleva aasta juuli alguses annab Rocca al Mare ja Kristiine Kaubanduskeskust haldava Citycon Eesti juht Mati Pops oma kohustused üle senisele müügidirektorile Helen Metsvahile.

“Mati ambitsioonikus ja otsuste jõulisus on aidanud meil tõusta Tallinnas turuliidriks. Soovime oma positsiooni kindlustada ja arendada ning meie senine müügidirektor, turgu ja klienti peenusteni tundev Helen on selleks kõige parem valik,” sõnas Citycon grupi tegevjuht Jurn Hoeksema.

“Eduka kaubanduskeskuse eeldus on väga hea asukoht, tugev rentnike kooslus ja omaniku finantsvõimekus. Cityconil on lisaks veel rahvusvaheline kogemus ja kontaktid, mis muuhulgas tähendab võimalust siia meelitada globaalselt tuntud kaubandusbrände,” märkis Helen Metsvaht.

“Kaubanduskeskused ja kaubandus tervikuna teeb täna läbi olulisi muutusi ning Citycon on selleks Eestis põhjalikult valmistunud. Kristiine Keskuses oleme praegu tegemas selle kümnendi suurimat uuenduskuuri, mille raames saab keskus uue sise- ja välisilme. Mõned ankurrentnikud saavad pinda juurde ning lisandub ka päris uusi tegijaid. Juunis alustas Kristiines Eesti suurim spordirestoran ja meelelahutuskeskus, üleilmselt tuntud O’Learys ning LPP avab Kristiines oma suurima poodide kompleksi Baltikumis,” tähendas Metsvaht.

Samuti on neil plaanid Rocca al Mare kaubanduskeskust laiendada, mis asjus on detailplaneering algatatud.

Helen Metsvaht liitus Cityconiga 2015. aastal. Helen on kaubanduskinnisvaraga tegelenud ning erinevaid arendusprojekte nõustanud alates 2007. aastast ning neist kolm aastat juhtinud ka Järve Keskust.

Mati Pops juhtis Cityconi Eesti ja Balti haru alates 2005. aastast, viis aastat oli ta ka kontserni Taani äride juht. 12 aasta jooksul laiendas Citycon Rocca al Mare kaubanduskeskust, ostis ja laiendas Kristiine Keskust, soetas ja müüs Mustamäel asuva Magistrali keskuse ning Leedus Mandarinase keskuse.

“Järgnevad projektid on paberkujul valmis või juba käivitatud ning praegu on sobiv aeg need üle anda. Vastavalt kokkuleppele jään mõnda Cityconi projekti edasi nõustama,” märkis Pops.

Kristiine Keskuse üldpind on 56 800 m2, millest 44 000 m2 moodustab väljaüüritav pind. Aastas külastab Kristiine keskust 7,1 miljonit inimest. Rocca al Mare Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 m2, millest 57 600 m2 on väljaüüritav pind. Aastas külastab keskust 5,5 miljonit inimest.

Citycon on Põhjamaade juhtiv kaubanduskeskuste arendaja ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja opereerib Citycon kokku 46 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara