Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiul avatud Rimis on alkohol silma alt ära

Hiiu Ärikeskuses avatud uues Rimi supermarketis on alkohoolsete jookide ala paigutatud selliselt, et poekülastaja ei peaks puutuma alkoholiriiulitega vältimatult kokku.

Uues Rimi supermarketis on müügipinda 1022m² ning kaubavalikus ligi 7500 toodet. Uus ärikeskus asub Pärnu mnt ning Vääna tänava ristil Pärnu mnt 386.

„Oleme Hiiu Rimi supermarketis alkohoolsete jookide ala paigutanud selliselt, et poekülastaja ei peaks puutuma alkoholiriiulitega vältimatult kokku,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro. „Alkoholi väljapanek on sätitud nii, et see ei ole kohe märgatav ning keegi nende riiulite vahele niisama eksida ei saa.“

Hiiu Ärikeskuses on lisaks Rimile veel apteek, lillepood, loomakauplus, postipakiautomaadid ning pitsakoht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757