Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eedeni kaubanduskeskus valmistub uue ja vana majaosa ühendamiseks

Eedeni kaubanduskeskus on jõudnud olulisse faasi, kus valmistutakse uue ja olemasoleva majaosa ühendamiseks.
Foto: Tarmo Teder

Eedeni juurdeehitus- ja renoveerimistööd kulgevad plaanipäraselt ning jõuavad lõpule käesoleva aasta novembrikuus, teatas ettevõte „Õhkkond on ehitusplatsil väga töine ja nii tellija kui ka tööde teostaja töötavad ühes rütmis, mis aitab tagada asjade plaanipärase sujumise,“ sõnab AS Ehitustrust juhatuse esimees Kaido Somelar.

Juba möödunud aasta lõpust on võimalik külastajatel tasuta parkida Eedeni uues parkimismajas. Praeguseks on valminud veel ka Jyski uus suur õueala, Pesuparadiis asub uuel suuremal pinnal 2. korrusel ning juunikuus tõsteti klientide mugavamaks liiklemiseks ümber ka eskalaatorid.

Lähitulevik toob juulikuus Swedbanki uue digiesinduse avamise 1. korrusel apteegi kõrval ning eskalaatorite juures asuva Sõõrikumeistrite uuenemise. Lisaks läbib etappide kaupa uuenduskuuri ka Coop Maksimarket, mis saab sügiseks uue värske sisekujunduse, veelgi parema kaubavaliku ning lisaks puldilahendusele veel ka iseteeninduse nutikassad.

Juuni lõpust hakkavad ehitustööd ka mitmetel 2. korruse pindadel, et valmistada ette Eedeni uut meelelahutusele pühendatud hooneosa. Ligi neljandik Eedeni kaubandus- ning äripinnast on peale laienduse avamist meelelahutuse päralt, hõlmates nii kino kui ka vabaaja veetmise kompleksi. Meelelahutuse osa saab alguse senisest Sportland Outleti pinnast ning võtab enda alla ligi poole uuest 2. korruse majaosast (Joonis 2). Uut pinda lisandub ka moekaupadele, mille raames avatakse mitmeid oodatud rõivakauplusi.

Foto: Tarmo Teder

Uus Kalda tee poolne sissepääs kerkib endise apteegi kaare asukohale, millest tulenevalt hakkab avar koridor jooksma mööda praeguse keskuse välisseina, suubudes sujuvalt vana parkla sissepääsu kohale. Uue ja vana majaosa ühenduskohale kolib ka Eedeni Infolett (Joonis 1).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757