H&Mi kasum kukkus viiendiku võrra

H&M
H&M

Rootsi rõivakett H&M teatas kvartalitulemused, mis jäid taaskord analüütikute ootustele alla, vahendab Bloomberg.

Ettevõtte maksueelne kasum kukkus eelmises kvartalis 22%, 6,01 miljardi Rootsi kroonini. Analüütikud olid oodanud tulemust 6,38 miljardi juurde.

"Aasta esimene pool on olnud mõnevõrra keerulisem, kui me algselt arvasime. Siiski usume, et kokkuvõttes tulemused paranevad ning aasta teises pooles on tulemused tugevamad," kommenteeris H&Mi juht Karl-Johan Persson ettevõtte saadetud teates.

H&M on viimasel ajal olnud päris hädas digitaalse maailmaga kohanemisel, mis tähendab, et üha enam inimesi loobub rõivaketi kauplustes riidestangede vahel tuulamast ning tahab kaupu osta pigem internetipoest. Seda tõestab ka asjaolu, et kuigi H&M on viimase aasta jooksul avanud 303 uut kauplust, on müüginumbrid eri valuutades jäänud sisuliselt samale tasemele.

H&Mi aktsia on tänavu kukkunud 20%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara