Autor: Kaubandus.ee • 2. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ilumaailma suunanäitaja Tradehouse avas uue peahoone

Eesti suurim professionaalne ilukaubamaja Tradehouse avas 29. juunil Peterburi teel enam kui 7700 m2 suuruse peahoone, laiendades sellega oma äritegevust ning viies koolitusmaastiku uuele tasandile.
Kõne pidas Tradehouse OÜ asutaja Avo Kivimaa
Foto: Tradehouse OÜ

Multifunktsionaalne komplekshoone hõlmab hulgiladu koos logistikakeskuse, jae- ja hulgikliendi müügialaga, koolituskeskust koos ilutööstusele vajalike õppeklassidega, fotostuudiot, kaasaegset bürood jm. Teist antud mastaabi ja kontseptsiooniga hoonet Eestis ei ole, pakkudes lisavõimalusi nii kodumaistele kui ka lähiriikide ilutegijatele.

„Koplis asuv ladu ja kontor jäid meile paraku väikseks, nii laienenud brändide valiku, toodete mahutamise kui ka personali kasvu osas. Uus hoone annab meile võimaluse areneda lisaks kvantiteedile ka kvaliteedi osas,“ kommenteeris Tradehouse’i omanik Avo Kivimaa. Kokku on uues müügisaalis jooksvat riiulipinda üle 3500 meetri ja müügil olevate tooteartiklite arv küündib 100 tuhandeni.

„Suurimaks väljakutseks ei olnud mitte enam kui 1300 kaubaaluse kolimine, vaid see, kuidas täiel määral hoomata meie uue peahoone kõiki võimalusi,“ lisas Tradehouse tegevjuht Laura Kuldkepp. „Tradehouse’i ootab ees väga põnev arengufaas ning samm, mis viib meid uude ajastusse,“ lisas Kuldkepp.

Capital Mill’i uusarenduse kogupind on ca 14 000 m2 ning teise suurrentnikuna hakkab lisaks Tradehouse’le aadressil Peterburi tee 47 tegutsema Ideal Motocenter (Avise brändi esindaja). Lisaks avab hoones juuli alguses uksed Bouche Cafe & Bistro.

2002. aastal asutatud Tradehouse OÜ on Põhjamaade üks suurimaid professionaalsete ilutoodete maaletoojaid ja edasimüüjaid. Ettevõtte mullune käive oli 10 miljonit eurot ning tööd antakse ligi 100-le inimesele.

Tradehouse OÜ avas uue peahoone. Fotod: Tradehouse OÜ
Foto: Kalev Lilleorg
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757