Sanitex avab köök-stuudio

Gastro Studio
Gastro Studio

Sanitex OÜ avab reedel, Tallinnas, aadressil Peterburi tee 61 asuva PROMO Cash&Carry kaupluse laiendamise käigus rajatud profesionaalse köök-stuudio Gastro Studio.

Pea 300 m2 suuruse Gastro Studio näol on tegemist esitlusruumiga, milles on uusim professionaalne Electroluxi köögi- ja baarisisustus. Suurelt publikualalt, mis mahutab istuma kuni 80 inimest, on hea jälgida avatud köögis toimuvat. Ruum on varustatud kõrgel tasemel heli- ja videolahendusega.

Sanitex OÜ juhatuse liige Šarunas Pranukevicius ütles, et idee ja vajadus sellise köök-stuudio järele on olnud juba pikka aega. "Kuulame oma kliente ning areneme koos nendega. Toome kokku kaks osapoolt: ühelt poolt tootjad, kellel on soov tutvustada oma tooteid ja nende parimaid kasutusvõimalusi ning teiselt poolt PROMO Food Service ja HoReCa sektori kliendid laiemalt, kellel on suur huvi uute ja innovaatiliste toodete vastu," sõnas ta. Pranukevicius lisas, et nad pakuvad võimalusi kohtuda ja omandada kogemusi oma eriala spetsialistidelt. "Lisaks äriklientidele on juba alates sügisest võimalik professionaalsel tasemel gastronoomilisi töötubasid nautida ka lõpptarbijatel. Selle aasta jooksul avatakse veel Gastro Studio Lätis ning teise stuudio saab juurde Leedu“

Gastro Studios saavad kokku valdkonna professionaalid ja toiduarmastajad. See on koht, kus põimuvad lihtsad ja keerulised toorained ning teoks saavad kulinaarsed meistriteosed. Toimuvad erinevad meistriklassid, töötoad ja tootetutvustused.

„Gastro Studio avamine on üks oluline täiendus PROMO hulgikaupluste ja tellimusveo äriklientidele pakutavatele teenustele," ütles Sanitex OÜ tegevjuht Kristjan Täht. Tema sõnul investeerib ettevõte pidevalt klientidele pakutava sortimendi laiendamisse ning teenuste ja nende kõrge kvaliteedi tagamisse.

Järgnevatel aastatel avab Sanitex Baltikumis ja sealhulgas ka Eestis uusi PROMO Cash&Carry kauplusi ning panustab oluliselt oma turuosa kasvatamisesse. Tähe sõnul on nende eesmärgiks olla turuliider võrdselt kõikides Balti riikides.

Sanitex on Baltimaade juhtiv toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikakontsern, mis asutati 1992. aastal Leedus. Ettevõte laienes 2005. aastal Lätti ning 2010. aastal Eestisse. Sanitex pakub tööd rohkem kui 3000 inimesele, teeb koostööd enam kui 600 tootjaga ja teenindab pea 32 000 äriklienti kõigis Baltimaades.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara