Autor: Maarit Eerme • 13. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salonshop Baltic sai uue juhi

Alates juulist juhib ilutoodete hulgimüügi ettevõtet Salonshop Baltic Pille Põldsam, kes varasemalt töötas Stockmanni müügidirektorina.
Pille Põldsam
Foto: erakogu

„Tegevjuhi peamisteks ülesanneteks ja eesmärkideks on ettevõtte käibe kasvatamine, efektiivsuse parandamine ning brändide tuntuse suurendamine,“ rääkis Põldsam oma uuest ametist. Ta lisas, et uusi riike plaanis vallutada ei ole, vaid nad soovivad tugevamalt kinnitada kanda olemasolevatel turgudel.

Salonshop Balticu brändide valik on lai ning pidevas muutumises. „Viimasel ajal on suurt rõhku pandud meestele suunatud tooteportfelli laiendamisele, mis on ka turgudel kasvav trend.“ Põldsami sõnul on toodete jaotuskanaleid palju: jaeketid, juuksurisalongid, kaubamajad, e-poed, hulgipoed. „Seega arenemiseks ja kasvamiseks on mitmeid erinevaid võimalusi.

Põldsam on viimased 21 aastat tegutsenud jaekaubanduses. „Hulgikaubandus ja iluvaldkond on uus ja huvitav väljakutse, kus areneda ja proovile panna. Samuti on mul võimalus ära kasutada jaekaubandusest saadud teadmisi ja kogemusi.“

Salonshop Baltic AS tegeleb ilutoodete maaletoomisega Eesti, Läti, Leedu ja Soome turgudele alates aastast 1995. Tootevalikus on üle 20 erineva brändi, neist tuntumad Tigi, Joico, Alterna, RICH Hair Care.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757