24. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marks & Spencer alustab koostööd Wendrega

Eesti suurim tekstiilitööstusettevõte Wendre investeerib tootmisse ja alustas koostööd tuntud Suurbritannia kaubandusketi Marks & Spenceriga.
Foto: AFP PHOTO / Tolga Akmen / Scanpix

Wendre ASi tegevjuht Vahur Roosaar rääkis, et Marks & Spencersisse oma toodetega sisse saamine nõudis kaua aega, suurt tööd ja palju raha ning seda võib pidada töövõiduks. „Oleme seda aastaid proovinud erinevate nurkade alt ja nüüd on see reaalne hetk, kus me olemegi need tellimused saanud,“ sõnas ta.

Wendre põhitegevusalaks on kodutekstiilitoodete, voodite ja madratsite tootmine ning müük. Esialgu toodetakse kaubamajale tekke ja patju. Tooteid hakatakse müüma Suurbritannia turul ning esimesed neist on juba müügile paisatud.

Roosaare sõnul on asi veel algusjärgus, kuid koostöös näeb ta suurt potentsiaali. „Kindlasti on Marks & Spencer klient, kes on võimeline ostma aastas mitmete miljonite eurode eest. Kui kõik hästi läheb, siis potentsiaal on seal kindlasti olemas, aga eks tulevik näitab täpsemalt,“ sõnas Roosaar, märkides, et praegu on maht veel väga väike.

Loe Äripäevast, mis on Wendre edasised plaanid ning milliste toodetega plaanitakse Marks & Spencerisse minna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757