Tallinki kaubandust hinnati üheks parimaks maailmas

Laeva pood laeval Megastar
Laeva pood laeval Megastar

Tallink Duty Free hinnati globaalselt tax-free kaubanduses üheks parimaks. Ettevõte nomineeriti hinnatud Frontier Awards 2018 konkursil viie parima kruiisi- ja liinilaevanduse ettevõtte seas.

“Tallink on viimastel aastatel transpordi ja meelelahutuse kõrval üha enam tähelepanu pööranud kaubanduse valdkonnale, investeerinud kvaliteeti ja innovatsiooni ning tõusnud muuhulgas piirkonnas üheks suurimaks kaubandusettevõtteks,” märkis Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

“Lisaks teenuse arendamisele oleme uutel laevadel ka kaubanduspinda varasemaga võrreldes laiendanud, näiteks Tallinn-Helsingi vahel püsiühendust pakkuv Megastar on ühtlasi ka Läänemere suurim kaubamaja,” märkis Nõgene.

34-ndat aastat järjest toimuva konkursi parimate tax-free ettevõtete auhinnagala ja võitjate väljakuulutamine toimub käesoleva aasta 3. oktoobril Prantsusmaal Cannes asuvas Mandelieu-La Napoule konverentsi- ja näitusekeskuses.

Tallink Duty kõrval nomineeriti tax-free konkursil veel sellised laevandusgigandid nagu maailma suurim laevakruiise pakkuv ettevõte MSC Cruises, Suurbritannia ning Prantsusmaa, Iirimaa, Belgia ja Hollandi vahelistel laevaliinidel seilav P&O Ferries ning kruiisilaevadel jaekette omavad Harding Retail ja Starboard Cruise Services.

Tallinkile on see viimastel kuudel juba teine suurem rahvusvaheline tunnustus. Käesoleva aasta mais võitis Tallink Aasia suurimal turismimessil Shanghais Hiina mainekaima turismiauhinna CTW Chinese Tourist Welcome Award innovatsioonikategooria kuldtaseme, 2016. aastal omistati Tallinkile teenuse kvaliteedi kategooria pronkstase.

Täispika nimekirja kõikidest nomineeritud ettevõtetest leiate SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara