Autor: Kaubandus.ee • 16. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti IKEA avab uksed 30. august

Rootsi kodusisustuskauplus IKEA avab enda Baltikumi suurima kaupluse ning esimese poe Lätis juba 30. augustil, mis asub Riia vahetus läheduses (Bikeru tänav 2, Dreilini, Stopini piirkond).

„Täna hakkame lugema päevi esimese IKEA poe avamiseni Lätis ning teeme algust Läti kataloogide jagamisega kodudes Riias ja selle läheduses. Alates 30. augustist ootame juba külla esimesi külastajaid, kes soovivad saada osa Baltikumi suurimast IKEA poest. IKEA visiooniks on luua paremat igapäevaelu paljudele, pakkuda hästi disainitud, funktsionaalseid ja taskukohaseid kodusisustustooteid ja -lahendusi,“ lausus IKEA Läti poe juht Inga Filipova.

Uue IKEA Riia poe suuruseks on 34,500 m2 ning see on ehitatud 10-hektarilisele maa-alale, mis asub 15-minutise autosõidu kaugusel Riia kesklinnast, Juglase ja Biķernieku tänavate ristmikul. IKEA Riia pood pakub üle 8000 Rootsi disaintoote kodu sisustamiseks, alates köökidest, elutoamööblist ja lastemööblist kuni söögiriistade ja dekoratiivtoodeteni.

IKEA poes asub ka restoran, bistroo ja Rootsi toidupood. IKEA restoranis on 450 istet ja seal pakutakse Rootsile omaseid roogasid, nagu lihapalle ja lõhet, koos kohalike roogadega. Bistroost leiab aga ikoonilised IKEA toidud, nagu hot dogid ja jäätise, mille tavahind on kõigest 0,30 €.

Pood on avatud iga päev kell 10.00-21.00 ning restoran on avatud 9.30-20.30.

Paul Mason Properties, SIA on Lätis IKEA volitatud edasimüüja ning kuulub sama omaniku alla, kuhu ka Leedu ja Islandi IKEA. Kogu investeering IKEA Riia poodi on juba enam kui 50 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757