Autor: Kaubandus.ee • 3. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerexi tanklate kassadest saab ka sularaha välja võtta

Sularaha Tanklast teenus sai loodud eesmärgiga pakkuda Eesti inimestele maksimaalset mugavust ning hoida elu igas Eestimaa nurgas. Sularaha saab alates 1. septembrist välja võtta 82 mehitatud Olerexi teenindusjaamast Üle Eesti.
Foto: Raul Mee

Suuremad pangad on viimaste aastate jooksul pidevalt vähendanud sularahaautomaatide arvu eelkõige pisemates asulates. Samas on sularaha suurlinnadest väljaspool igapäevases elus käibiv maksevahend. "Oma tegevuses peab Olerex innovatsiooni väga oluliseks ning seetõttu leidsid nad võimaluse ehitada üle-eestiline sularahavõrgustik uudsel moel, kasutades selleks Olerexi teenindusjaamu," ütles Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Käesolev projekt on hea näide sellest, kuidas Eestimaise ettevõttena on nad võtnud aktiivse rolli kohaliku elu edasiviijana. Kuigi pangandus muutub üha enam digitaalseks ja inimesed eelistavad oma raha-asju ajada interneti- ja mobiilipangas, on selge, et vajadus sularaha järele niipea ei kao. "Kuna sarnaseid sularaha väljamakse teenuseid on käivitatud ka mujal maailmas, ei tulnud meil arendusega päris nullist alustada," sõnas Miller.

Olerexi tanklate kassadest sularaha välja võtmiseks peab klient sooritama samal ajal vähemalt 1-eurose ostu. Kliendid saavad teenust kasutada juhul, kui nende kodupank pole sarnaseid tehinguid keelanud, kuid iga sularaha väljavõtmisele lisandub teenustasu 0,32€.

Tankla kassast sularaha väljavõtmine on sarnane tavalise sularahaautomaadi kasutamisega: klient ütleb kassas enne ostude eest tasumist teenindajale sularahana väljavõetava summa ning sisestab makseterminali oma pangakaardi PIN-koodi. Seejärel maksab teenindaja soovitud summa välja kaupluse kassast ja see võetakse maha kliendi pangakontolt. Korraga saab välja võtta minimaalselt 5 ja maksimaalselt 100 eurot. Nende vahele jääv summa muutub 5-eurose sammuga ehk välja saab võtta 10, 15, 20 jne eurot.

Olerex on suurim kütuste jaemüüja Eestis. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ja annab tööd juba ligi 800-le tublile eestimaalasele. Olerexi teenitud kasum jääb Eestisse ja suures ulatuses reinvesteeritakse meie kõigi mugavama tuleviku hüvanguks.

Alates 1 septembrist saab sularaha välja võtta kõigist mehitatud Olerexi 82 teenindusjaamast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757