Pesubränd BonBon Lingerie laieneb nii Eestis kui piiri taga

Eesti pesubränd BonBon Lingerie näitab kiiret kasvu. Sel aastal avatakse Eestis uus pood Kristiine Keskuses ja laienetakse nii Norra, Saksamaa, Venemaa kui Singapuri turule.

„Oleme võrreldes eelmise aastaga kasvanud ligi 50 protsenti, mis näitab, et Eestis toodetud Premium-klassi pesu on selges kasvutrendis. Kiire kasvu jätkuks oleme otsustanud esinduspoega laieneda uuenevasse Kristiine Keskusesse ja võtnud sihiks Norra, Saksamaa, Venemaa ja Singapuri turu. Kui teistesse riikidesse laieneme edasimüüjate kaudu, siis Singapuris avame juba sel aastal oma esimese showroomi,“ ütles BonBon Lingerie turundus- ja kommunikatsioonijuht Triin Randloo.

„BonBon pesu on hinnatud, kuna tegu on käsitööga, mis tagab unikaalsuse. Näeme oma äri arendades selgelt, et pesu on järjest enam osa naiste stiilist, mitte vaid riietusese, mida kanda riiete all," sõnas Randloo.

BonBon poe avamine on uueneva Kristiine Keskuse jaoks oluline sündmus. „Kristiine on tuntud oma rikkalikku moevaliku tõttu, seega tunneme heameelt, et meie rentnike hulka on liitunud uus Premium-klassi pesubränd. Sügisperioodil plaanitakse avada veel mitmeid teisigi moele keskendunud kauplusi sh mõningaid, mis Eestis pole varem esindatud,“ ütles Citycon Eesti juhatuse liige Helen Metsvaht.

Uuenduskuuri lõppedes on Kristiine Keskuses 120 kauplust ja söögikohta. Keskuse uue aatriumi valmimisega avati Kristiines Eesti suurim Reserved ning Baltimaade esimene meelelahutuskeskus ja spordibaar O’Learys koos bowling'u-radade ja kinosaaliga. Aasta lõpuks on renoveeritud kõik teise korruse pinnad ja uuel aastal alustatakse fassaaditöödega.

Kristiine Keskuse üldpind on 56 800 m2, millest 44 000 m2 moodustab väljaüüritav pind. Aastas külastab Kristiine keskust 7,1 miljonit inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara