Tallink täiendab pardakaupluste ja e-poe luksusbrändide valikut

Tallinki laevade duty-free kauplused tõid esimesena Eestis müügile Inglismaa nahahoolduse lipulaeva ehk luksusbrändi Molton Brown.

Vaid esinduskaubamajades müüdavad ja viietärnihotellides kasutatavad Molton Brown’i tooted on lemmikuks mitmetele avalikkusele tuntud staaridele ja avaliku elu tegelastele. Lisaks on brändil 2013. aastast Briti kuningakoja sertifikaat ning kuningakoja ametliku tualett-tarvete varustaja staatus.

“Tallinki ilupoodide klient on nõudlik ja ootab tuntud laiatarbekosmeetika kõrval üha enam ka eksklusiivseid sarju,” rääkis Tallink Duty Free juht Aimar Pärna. “Meie sisseostuspetsialistid tegelevad igapäevaselt sellega, et leida uusi ja põnevaid brände, kellega koostööd teha. Eriti hea meel on meil selle üle, kui saame eestlastele kättesaadavaks teha mõne tuntud ja hinnatud brändi, kelle tooteid mujal Eestis veel saada pole.“

Londoni nahahooldusbrändi Molton Brown’i toodete hulka kuuluvad luksuslikud kehakreemid- ja koorijad, dušigeelid, seebid, vannivahud- ja õlid, parfüümid ning küünlad.

Lisaks Molton Brown’ile lisanduvad lähiajal Tallinki pardakaupluste ja e-poe valikusse ka eestlaste seas armastatud meigibränd Urban Decay ning kosmeetikaettevõtte Estée Lauderi gruppi kuuluv kaubamärk Origins.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara