Alexela avas Tallinnas kaks ilma tanklata mugavuspoodi

Alexela mugavuspood Rotermanni kvartalis
Alexela mugavuspood Rotermanni kvartalis

19. septembril avas Alexela ametlikult kaks Tallinnas asuvat mugavuspoodi, millest üks asub Rotermanni kvartalis Alexela majas ja teine Vabaduse väljaku lähistel Pärnu mnt 15 asuva Kawe Plaza büroohoone esimesel korrusel.

Tegemist on esimeste ilma tanklata mugavuspoodidega Alexela ketis, millele Alexela juhi Maria Helblingi sõnul tuleb kindlasti lisa. "Sarnaseid ilma tanklata mugavuspoode on meil plaanis avada veel. Sisuliselt on tegemist ilma tanklata kohvik-poodidega, mis asuvad kesklinna tuiksoonte läheduses, pakkudes head kohvi ja karastusjooke ning kiirestivalmivat sööki mugavalt ühest kohast. Toiduvalmistamisel katsume hoida võimalikult tervislikku joont. Näiteks ei küpsetata friikartuleid fritüüris, vaid ahjus. Nii Kawes kui Rosenis pakume hommikuti putru ning lõunaks sooja suppi. Roseni kohvikus on olemas ka salati ja sushi valik ning lisaks võimalus iseteeninduskassa abil eriti kiireks teeninduseks."

Kawe ja Roseni mugavuspoodide avamisega on Alexela enda jaoks pannud alguse uuele ärisuunale: “Kui tanklates ja tanklapoodides on meie peamisteks klientideks autodega liiklejad, siis ilma tanklata mugavuspoodide loomise mõte on enim inspiratsiooni saanud just linnainimese vajadustest, kes sageli liiklevad jalgsi ja üha enam ka ühistransporti või muid alternatiivseid transpordiviise kasutades. Uute mugavuspoodide sortiment on juba praegu mõjutatud kohalike klientide soovidest, mis vahel võivad ka veidi üllatuslikeks osutuda. Näiteks juba praegu, Kawe ja Roseni lühikese tegutsemisaja järel, on väga populaarseteks toodeteks osutunud piim, kohvikoor ja hapukoor, mis on andnud meile signaali, et tavapärase lähipoe sortimenti võiks veelgi laiendada,” selgitas Helbling.

Alexela on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab viimase paarikümne aasta jooksul ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted ühisesse struktuuri. Ettevõte annab tööd enam kui 1000-le inimesele ning tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja põlevkivikeemia.

Eesti turul unikaalse kombinatsioonina kuuluvad ettevõtte tooteportfelli muuhulgas elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 103 üle Eesti asuva tankla autokütused. Alexelal on ka 31 mugavuspoodi. Alexela arendab lisaks kahte LNG terminali Paldiskis ja Soomes Haminas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara