Horizon Tselluloosi ja Paberi AS hakkas tootma jõupaberist ostukotte

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS (Horizon) käivitas Kehras uue tootmisliini, kus valmistab jõupaberist ostukotte jaekaubandus-, toitlustus- ja teistele ettevõtetele. Jätkusuutlike pakkimislahenduste pakkumisel tugineb Horizon oma pikaajalisele kogemusele juhtiva jõupaberitootjana, teatas ettevõte.

„Paberist ostukottide tootmise käivitasime seetõttu, et nõudlus kestlike pakkimislahenduste järele kasvab ning saame tootmises kasutada Horizonis valmistatud jõupaberit,“ ütles Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i juhatuse esimees Bashyam Krishnan. „Paberkottidega annab Horizon oma panuse keskkonnahoidu, edendades taaskasutatavate, biolagunevate ja komposteeritavate ostukottide kasutamist. Need eriti tugevad kotid on hea alternatiiv kaubandus- ja muudele ettevõtetele, kuna järk-järgult piiratakse plastikkottide kasutamist.“

Ostukotid on tehtud Horizonis valminud jõupaberist, millel on lubatud kokkupuude toiduainetega. Paberist ostukotte saab teha soovitud kujundusega, kõrglahutusega fleksograafilise trükiga kaheksas eri värvis.

Paberkottide liini aastane tootmisvõimsus ulatub 15 miljoni kotini. Horizoni täielikult integreeritud paberist ostukottide tootmisliin on ainus Balti riikides ning ettevõte näeb Balti ja Põhjamaade piirkonda peamise sihtturuna.

Horizoni tootmiskompleksis paikneva uue tootmisliini tarnisid Euroopa juhtivad sisseseade valmistajad. Investeering on osa Horizoni aastate 2017-2018 ligi 25 miljoni eurosest keskkonnahoiule suunatud investeerimisprogrammist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara