Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas Hortese aianduskeskuse ehitus

EfTEN Real Estate Fund III alustas Tallinnas Tähesaju kaubanduspargis Hortese aianduskeskuse ehitamisega, teatab ettevõte börsiteates.
Foto: EfTEN Tähesaju tee OÜ

EfTEN Real Estate Fund III tütarettevõte EfTEN Tähesaju tee OÜ allkirjastas Mitt & Perlebach OÜga ehituse peatöövõtulepingu Tallinnas Tähesaju kaubanduspargis asuvale kinnistule aianduskeskuse rajamiseks ning alustas ehitustöödega.

EfTEN Real Estate Fund III juhatuse liikme Viljar Arakase sõnul on töövõtuleping ehitajaga allkirjastatud, krundile on rajamisel ehituspiirded ning alustatakse pinnasetöödega. „Meil on hea meel, et saame Hortesele rajada pealinnas juba teise aianduskeskuse ning tuua seeläbi Hortesele palju uusi kliente. Kindlasti on Tähesaju City mugav asukoht ka klientidele, kes elavad kas alaliselt või hooajaliselt Tallinna idakülje lähedal,“ märkis Arakas.

Hortese kaubamärki opereeriva Baltikumi-üleselt tegutseva Livonia Partners fondi kaasasutaja Kristīne Bērziņa sõnul on uue Hortese keskuse avamine Lasnamäel hea uudis nii Lasnamäe, Pirita kui ka Viimsi rahvale. „Hortes on end tõestanud ühe parima Eestist välja kasvanud jaekaubanduskontseptsioonina ning oleme valmis oma äritegevust laiendama. Järgmisest kevadest saavad kõik Tallinna idapoolsel küljel ning selle lähistel elavad inimesed teha oma poodlemised kodule märksa lähemal,“ ütles Bērziņa.

Aianduskeskuse üürnikuks on AS Hortes, kelle kasutusse jääb kogu rajatav hoone ja kelle eesmärk on avada keskus 01. mail 2019. Projekti kogumaksumus on ligikaudu 5,54 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Ehitatava aianduskeskuse planeeritud valmimine on aprilli lõpp 2019.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757