Rimi: kutsume üles väärtustama keskealisi ja vanemaid töökaid naisi

Rimi alustas Baltimaade-ülest kampaaniat, millega tahetakse kummutada tööjõuturul levinud valearvamus, nagu oleksid 50. eluaasta ületanud naised oma tööpostil aeglased, ajaga mitte kaasas käivad, sageli haiged ning kehvad suhtlejad.

„Kampaania peamine eesmärk on murda üsna sageli tööturul esile kerkivaid eelarvamusi keskealiste naiste kohta, mis tihti saavad määravaks, miks need naised tööd ei leia,“ sõnas Rimi personalijuht Kaire Tero. „See pole tõsi, et vanemad naised on ajast maha jäänud, ei oska kasutada tehnoloogiat ega taipa midagi maailmas aset leidvate muutuste kohta." Rimi otsustas tuua selle naise avalikkuse ette, et anda talle õiglane identiteet. Kes siis on see vanem naine, keda kohatakse iga päev näiteks kassalindi taga? "Julgen kinnitada, et see naine on väga hea ja lojaalne töötaja, oskab hästi klientidega suhelda ning on õppimisvõimeline. Meie hindame selliseid töötajaid kõrgelt ning toetame igati nende püüdlusi.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara