Ansi Arumeelest sai Eesti Posti juht

Ansi Arumeel
Ansi Arumeel

27. septembril kogunenud AS-i Eesti Post nõukogu määras uueks juhatuse esimeheks ettevõtte juhatuse liikme ning senise juhatuse esimehe kohusetäitja Ansi Arumeele.

Eesti Posti nõukogu esimehe Bo Henrikssoni sõnul rääkis Arumeele kasuks selge nägemus ettevõtte strateegiast ja tulevikusuundadest, samuti valdkonna väga hea tundmine ning tugev kogemus suurettevõtte juhtimisel. „Ansi on näidanud ennast tugeva liidrina ja hea inimeste juhina. Usun, et tema juhtimisel saavutab ettevõte oma eesmärgid,“ ütles Henriksson.

Ansi Arumeel töötab Omnivas alates 2006. aastast, mil alustas ettevõttes tööd logistikavaldkonna arendusjuhina. Järgnevatel aastatel on ta juhtinud ettevõtte logistikaäri ning olnud alates 2013. aastast kontserni juhatuse liige. Arumeel on kandnud olulist rolli Omniva pakiautomaatide turule toomisel ja võrgustiku rajamisel, ettevõtte Baltikumi laienemisel, kontserni pakiäri kasvatamisel, regiooni kaasaegseima logistikakeskuse rajamisel ja paljudes teistes ettevõtte jaoks märgiliste eesmärkide saavutamisel. Enne Omnivasse tulekut on Arumeel töötanud Silberautos ning Schenkeris.

Arumeelel on magistrikraadid Göteborgi Chalmersi Tehnikaülikoolist transpordi- ja logistikajuhtimise erialal ning Riia Stockholm School of Economics’ist strateegilise juhtimise erialal, bakalaureusekraadi omandas ta Tallinna Tehnikaülikoolist transporditehnika erialal.

Avalik konkurss AS-i Eesti Post juhatuse esimehe kohale kuulutati välja augusti lõpus seoses eelmise juhi tagasi kutsumisega kevadel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara