Citycon kaubanduskeskuste koordinaatorina asus tööle Kristin Kuusk

Kristin Kuusk
Kristin Kuusk

Citycon Eesti büroos asus tööle kaubanduskeskuste koordinaator. Uuele ametikohale asub rahvusvahelise kogemusega Kristin Kuusk.

Kuusk hakkab igapäevaselt tegelema Kristiine Keskuse ja Rocca al Mare Keskuse äri- ja turundustegevuse toetamisega. Tema põhilisteks ülesandeks on otsida viise, kuidas kaubanduskeskuste külastajatele pakkuda parimat ostukogemust ja toetada rentnike nende äritegevustes.

„Kaasaegne kaubanduskeskus on palju rohkem kui lihtsalt kaupluste kooslus. Minu eesmärgiks on luua rentnikega suurem sünergia, et leida viise, kuidas meelitada keskusesse rohkem kliente ja kui külastajad on juba keskusesse jõudnud, siis pakkuda neile positiivseid emotsioone igal sammul,“ ütles Kristin Kuusk.

Kuusk on varasemalt töötanud nii Hollandis kui Belgias hotellinduse valdkonnas. Ühtlasi on ta omandanud kogemusi Carlsberg Brewers AS’is ärianalüütikuna.

Bakalaureuse kraadi on Kuusk omandanud Hollandis Haagis, õppides hotellide haldamist ja kliendikogemuse juhtimist. Lisaks on ta end täiendanud moevaldkonnas Eesti Kunstiakadeemias ja Ühendkuningriigis Londoni kunstiülikooli moekoolis, sobitudes hästi Citycon Eesti profiiliga.

Kristiine Keskuse üldpind on 56 800 m2, millest 44 000 m2 moodustab väljaüüritav pind. Aastas külastab Kristiine keskust 7,1 miljonit inimest. Rocca al Mare Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 m2, millest 57 600 m2 on väljaüüritav pind. Aastas külastab keskust 5,5 miljonit inimest.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja haldab Citycon kokku 49 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara