Autor: Kaubandus.ee • 4. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eeden avalikustas uued rentnikud

Kaubandus- ja vabaajakeskuse Eeden juhatuse liikme Kaire Krevaldi sõnul tuleb pinnal püsimiseks edasi liikuda ning teha pidevat tööd. See on ka tema sõnul üks põhjus, miks uuenenud Eedeni keskus pakub paremat valikut ning teenuseid.

Keskus avab uues kuues oma uksed juba käesoleva aasta novembrikuus.

Eeden on Krevaldi hinnangul viimased 15 aastat oma rolli kohaliku kogukonna teenindamisel väga hästi täitnud, kuid koos ajaga muutuvad ka klientide ootused. „Seepärast otsustasimegi Eedenis läbi viia põhjaliku laiendus- ja uuenduskuuri ning tuua kokku veel suurema spektri ümbruskonna elanikele olulisi teenuseid ning kaupu,“ märgib ta.

Lisaks KLICK digipoele, Jyskile ja Koduekstrale avab Eedenis Lõuna-Eesti suurima esinduse koduelektroonika kauplusekett Expert, kodu- ja hobikaupade kauplus Kraba ning mobiiltelefonide ja tarvikute kauplus Evelatus. Loomasõprade rõõmuks avab uksed PetCity kauplus koos lemmikloomakliiniku ning grooming’uga.

Moekaupluste nimistust leiavad kliendid Denim Dream Outleti ja Ohoo Outleti. Lisandumas on veel Rademar Outlet ja Sportland Outlet. Uue majaosaga koos avab oma uksed ka moekauplus H&M.

Lisaks Apothekale, PRO Kosmeetikale ja Evelin Kosmeetikale hakkab uuenenud keskuses ilutooteid pakkuma ka tuntud Lõuna-Korea ilukaubamärk Holika Holika, kes avab Eedenis oma esimese ametliku esinduspoe Euroopas.

Eedenis laieneb oluliselt meelelahutuse ja toitlustuse osakaal. Oma panuse annavad nii pelmeenirestoran Duffy Duff ja Chopsticks kui ka üle 800 m² rajatav Pallipesa mängumaa, kust leiab nii batuudid, pallimere, beebiala jpm.

Ligi ühe kolmandiku keskuse 2. korrusest katavad uue aasta algusest Apollo kino, restoran CHI ning rahvusvaheline spordirestoran O'Learys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757