Vaata, kes on edukaimad jaekaupmehed

Meelis Mandel, Heinar Põldma, Are Altraja, Anti Kalle, Lemmo Tigane
Meelis Mandel, Heinar Põldma, Are Altraja, Anti Kalle, Lemmo Tigane

Äripäeva Jaekaubanduse TOPi 2018 võitja on edukas rõivakaupmees Põldma Kaubanduse AS.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel küsis Äripäeva jaekaubanduse TOPi kolmandalt kohalt Auto 100 turundusjuhilt Lemmo Tigaselt, kuui palju ostetakse neil 300 000 euroseid autosid sularaha eest. „Me võimaldame seda,“ vastas ta.

Sportland International Groupi omanike Are Altraja ja Anti Kalle, käest uuris Meelis Mandel, et kuidas nad suudavad kaupade hinnad hoida samal tasemel kui Amazon. „Spordikaubanduse turg on globaalne. Ma rääkisin juba 10 aastat tagasi, et hinnad võrdsustavad ja nii see ongi,“ ütles Altraja. Tema sõnul juhib spordikaubandust väike nimekiri brändidest, siis nad teevadki kõik, et turg oleks igas maailma nurgas samade hindadega kättesaadav. „Hind sõltub vaid värskuse ja super local attitudi lisamisest. Meie seda Eestis ja Balti riikides suudame ja need kes seda ei suuda, siis need peavad pakkuma odavamalt.“

Are Altraja ja Anti Kalle
Are Altraja ja Anti Kalle

Jaekaubanduse TOPi võitja Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma tänas kõigepealt Äripäeva, enda ettevõtte kõiki töötajaid ning kõiki kliente.

Meelis Mandel küsis Heinar Põldmalt, et kuna nad on perefirma, siis kuidas vallandada pereliiget.„See ei ole võimalik, peret ei saa vallandada. Peres on elulõpuni inimesed sinuga.“ Põldmal oli ka hea meel selle üle, et neile on Soome kliente rohkem tulnud, kuna alkoholi ostja on asendunud elamuse ja kvaliteetsema toote ostjaga.

Heinar Põldma
Heinar Põldma

Äripäeva jaekaubanduse TOP 2018

1.Põldma Kaubanduse AS

2.Sportland International Group AS

3.Auto 100 AS

4.Scania Eesti AS

5.OG Elektra AS

Vaata täispikka tabelit ÄRIPÄEVAST.

Kaubanduse TOP erileht ilmub Äripäeva lehe vahel 10. oktoober.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara