Autor: Kaubandus.ee • 17. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IKEA alustab suhtlust eestlastega: ilmus eestikeelne digi-kataloog

IKEA alustab lähemat suhtlust Eesti inimestega ja seda eesti keeles. Kuu aega pärast Riia IKEA poe avamist tuleb välja esimene eestikeelne IKEA kataloog.

„30. augustil avasime teise IKEA poe Baltikumis. Tänu Riia poele on IKEA Eesti rahvale lähemal kui kunagi varem. Kuna reis IKEA poodi võtab nüüd eestlaste jaoks vähem aega, soovime ühtlasi Eestist Riiga saabuvate külastajatega suhelda nende enda keeles,“ ütles IKEA Baltikumi jaemüügi juht Johannes R. Jóhannesson.

„IKEA kataloog on üks suuremaid publikatsioone nii meie firma kui ka külastajate jaoks. Kümnetest inimestest koosnev meeskond töötab selle sisu ja sellele kohaliku ilme andmise kallal, tuues nii meie klientideni tuhandeid taskukohaseid ja inspireerivaid lahendusi. Ühtlasi näitab IKEA kataloogi ilmumine eesti keeles ka seda, et pärast edukat starti Riias, oleme enda pilgu pööranud juba järgmise Balti riigi turu poole,“ lausus IKEA esindaja.

IKEA Baltikumi turundusjuht Kristina Mažeikytė lausus, et ennekõike on IKEA kataloog loodud pakkuma inspiratsiooni enda koduse elu paremaks muutmiseks.

IKEA kataloog on iga-aastane väljaanne, mis on ilmunud alates 1951. aastast, kui selle esimese eksemplari andis välja IKEA asutaja Ingvar Kamprad. Sel aastal antakse IKEA kataloog välja 50 riigis 37 erinevas keeles – kokku rohkem kui 190 miljonit eksemplari.

IKEA on mööblile ja kodusisustusele keskendunud firma, mis on tuntud taskukohaste hindade ja heade disainilahenduste poolest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757