Autor: Kaubandus.ee • 24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink sõlmis frantsiisilepingu United Colors of Benetton'iga

Tallink Grupp ja Benetton Group sõlmisid selle nädala alguses frantsiisilepingu, millega Tallink omandas kuulsa kaubamärgi United Colors of Benetton esindusõigused Eesti turul.

Tallink avab Benettoni esimese esinduspoe juba novembris uues kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1 Mall of Tallinn. Lisaks on kaubamärgi tooted järgmise aasta kevadhooajast saadaval ka ettevõtte laevakauplustes.

“Benetton on üle maailma tuntud ja armastatud kaubamärk ja seda ka paljude eestlaste hulgas. Meil on hea meel, et uue lepinguga saame selle populaarse kaubamärgi tooted Eesti turule tagasi tuua,” lausus Tallink Duty Free juht Aimar Pärna.

“Valisime esimese esinduspoe asukoha uues T1 kaubanduskeskuses ja selle poe Londoni Oxford Street’i esinduspoele sarnase kontseptsiooni välja koostöös Benettoniga ja ma usun, et need on igati sobilikud tähistamaks selle kaubamärgi naasmist Eesti turule,” lisas Pärna.

“Meil on väga hea meel, et saame teha koostööd ning tuua United Colors of Benettoni kaubamärk tagasi Eesti turule sellise maineka partneriga nagu Tallink Grupp,” kommenteeris lepingut Benetton Group.

Uuel esinduspoel on 440 ruutmeetrit kaubanduspinda Benettoni kuulsate naiste, meeste ja lasteriiete kollektsioonide väljapankekuks ja müügiks. Poe kontseptsiooni aluseks on kaubamärgi kõigi viimaste poodide baaskontseptsioon: mitteformaalne, kõrgtehnoloogiline sisustus üheskoos värvikirevate toodetega, mis pakuvad ostjatele tõelist Benettoni elamust.

Benetton on neljas tuntud rõiva ränd, mille frantsiisi Tallink Grupp on sel aastal omandanud. Selle aasta veebruaris omandas grupp kaubamärgi Esprit frantsiisiõigused Eestis, millele septembris lisandusid kaubamärgid Vero Moda ja Jack & Jones.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757