Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva uus pakiäri juht tuleb Ekspressist

5. novembrist alustab Omnivas tööd Andre Veskimeister, kes hakkab juhtima ettevõtte pakiäri valdkonda. Pakiäri juht kuulub koos postiäri juhi, finantsjuhi ning juhatuse esimehega ka ettevõtte juhatusse.
Andre Veskimeister
Foto: Tiit Blaat / Ekspress Meedia

Omniva juhatuse esimehe Ansi Arumeele sõnul rääkis Veskimeistri kasuks tema kogemus volatiivses ja tugeva konkurentsiga meediaäris tegutsemisel ning kolme riigi ülene juhtimiskogemus. „Meediaäri on olnud suurtes muutustes nagu postimaailmgi. Usun, et Andre kogemused ning kliendile orienteeritus aitab ettevõtte pakiäri kõrgustesse viia,“ ütles Arumeel.

Veskimeistri sõnul on Omniva muutuste keskel ja kiirelt arenev innovaatiline ettevõte, mis kujundab oma ärivaldkonna tulevikku. “Olen veendunud, et meie lähiaastate tegevused võimaldavad innovatsiooni trendi jätkata ning kasvavat kasumit investeerida Omniva pikaajalisse edusse,“ lisas ta.

Veskimeister hakkab juhtima viiest üksusest koosnevat pakiäri valdkonda, mille alluvusse jäävad sealhulgas ka kiire kasvuga Omniva Läti ja Omniva Leedu äriüksused.

Alates 2018. veebruarist on Veskimeister olnud Ekspress Grupi nõukogu esimees ning alates 2017 juunist ka Ekspress Meedia tegevjuht. Varem on ta töötanud Ekspress Grupi juhatuse liikme ning innovatsioonijuhina, Ülemiste City tegevjuhi ning turundus- ja arendusjuhina ning EAS’i finantsdirektorina. Veskimeister on lõpetanud EBS’i ärijuhtimise eriala.

Omniva endine pakiäri juht Sten Argos lahkus aprillis Cleveroni müügi- ja teeninduse divisjoni juhiks. Loe sellest pikemalt SIIT

.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757