Autor: Äripäev • 1. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cleveron alustas koostood Kanada suurima kaubamajaga

Pakiautomaadifirma Cleveron laiendas oma tegevust Kanadasse ja alustas koostööd Kanada suurima jaemüüja Canadian Tire Corporationiga.
Canadian Tire Self-Servive Pick Up torn
Foto: Canadian Tire Corporation

Canadian Tire, millele muu hulgas kuulub ka eestlaste seas armastatud kaubamärk Helly Hansen, paigaldas viide kauplusesse Cleveroni robootilise pakiautomaadi, et lihtsustada kaupluse jaoks veebipoest ostetud kaupade väljastamist, teatas Cleveron.

Vancouveri, Calgary, Saskatooni ja Toronto kauplustesse eelmisel nädalal üles pandud robotid kannavad nime Self-Serve Pick-Up Towers. Need võimaldavad veebipoest tellitud pakke hoiustada väikese pinna peal.

Cleveroni jaoks tähendab uue suurkliendiga koostöö alustamine ka seda, et ettevõtte tegevuspiirkond laieneb Kanadasse. Lisaks Canadian Tire tellitule viib Cleveroni pakirobotid Kanadasse ka USA suurim jaemüügikett Walmart, kes plaanib Ontario piirkonda järgmise aasta alguse paigaldada kaks masinat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757