Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porto Franco: keskus peab avamise hetkeks olema 100% üürnikega täidetud

Porto Franco juhatuse esimehe sõnul peab hästi arendatud keskus avamise hetkel olema 100% üürnikega täidetud ning keskuse avamisel kõik kauplused avatud.

„Me tahame Porto Franco nimel selgelt eemalduda seisukohtadest, mis on ajakirjandusest läbi käinud T1 juhtide poolt, et üks tänapäevane keskus ei peagi olema avamisel täiesti valmis, vaid et meelega on osa magusaid pindu tühjaks jäetud, et pärast avamist tuleksid olulised brändid end ise pakkuma. Meie hinnangul peab hästi arendatud keskus avamise hetkeks olema 100% üürnikega täidetud ning keskuse avamisel kõik kauplused avatud või olema vähemalt väga selge ja laiale avalikkusele kommunikeeritud arusaam, millised kauplused hiljem avavad ja millal,“ sõnas Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder.

Tema sõnul arenevad kaubanduskeskused kogu aeg ning peavadki arenema ja muudatusi tehakse keskuse kogu opereerimise ajal – see ei saa olla põhjenduseks pooltühja keskuse avamiseks. "Oluline on külastajate pakutav esmamulje ning sellest lähtuvalt tegutsevad kliendid oma edasiste valikute tegemisel. See tähendab, kui talle esimesel korral jääb hea mulje, tuleb ta tagasi. Minu hinnangul näitab täituvus üürnike usku uude keskusesse,“ lisas ta.

Porto Franco on kinnisvaraarendus, mis avab Tallinna kesklinna merele, olles pealinna ainus mereäärne ettevõtlus- ja vaba aja veetmise piirkond. Porto Franco arendusse investeeritakse 190 miljonit eurot. Uues mitmefunktsioonilises linnakvartalis saab olema pinda enam kui 150000 m2.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757