Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna idapoolseim Rimi hüpermarket sai valmis

Tallinna piirile Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkinud Rimi hyper muudab pealinnast idasuunal väljuvate inimeste elu lihtsamaks, võimaldades ostud sooritada linnakärast lahkudes.
Foto: Marek Metslaid

Capital Milli tegevjuhi Igor Möldri sõnul tekitas Peterburi tee 98 ärihoone elavat huvi juba enne valmimist, sest täidab olulise tühimiku ning pakub Tallinnast lahkuvatele inimestel võimaluse oma ostud mugavalt sooritada.

„Uus ärihoone tasakaalustab piirkonna arengut ja ilmet, sest seni seisis see pealinna sissepääsul asuv ala tühjana. Nüüd tekib sinna elu,“ ütles Mölder.

„Konkurents Eesti jaekaubandusmaastikul on tihe ning kõik pingutavad meeletult, et hoida oma turuosa ja võimalusel seda ka kasvatada,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. Ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro ütles, et tegemist on ainukese suurema tee äärde jääva kauplusega enne Narva jõudmist.

„Peterburi tee Rimi on Tallinnas meile kaheksas hüpermarket, kuid Eestis juba viieteistkümnes. Usun, et tegime Peterburi tee ärikeskuses uue suure kaupluse avamisega hea investeeringu. Oleme sel aastal avanud juba neli täiesti uut kauplust ning värskenduskuuri on läbinud kolm Rimi. Peterburi maantee hüpermarket on tänavu viimane uhiuus Rimi, mille avame,“ rääkis Padumäe.

Arro sõnul on kaupluses kasutusel uued iseteeninduskassad, mis on kiiremad ja täpsemad. „Iseteeninduskassasid kasutab tänaseks juba väga palju kliente ning tänu neile kassadele on tunduvalt vähenenud tipptundidel tekkivate järjekordade probleemid. Tehniliselt paremad kassad võimaldavad kliendil oma ostudega saada ühele poole veelgi rutem.“

„Peterburi tee Rimi on kujundatud meie uue põhjamaise kontseptsiooni järgi ning kaasaegne on ka kogu tehnikalahendus. Uue hüpermarketi külmikud töötavad loodussõbralikult ehk CO2 peal ning kauplus kasutab ainult keskkonnasäästlikku LED-valgustust,“ märkis Arro. „Meie eesmärk on tegutseda aastaks 2020 kliimaneutraalselt.“

Hoone suletud netopind on 3871 ruutmeetrit, millest Rimi asub kliente teenindama 2955,5 ruutmeetril ning allüürnike ja üldala tarbeks on 729 ruutmeetrit. Lisaks toidu- ja tarbekaupu müüvale Rimile hakkavad hoones tegutsema teiste seas Benu apteek, Jardin lilled, Caramira lemmikloomapood, Liha Expert lihapood ja Pizza Levi Caffee. Lisaks Itella Smartposti ja Omniva pakiautomaadid.

Peterburi tee 98 ärihoone arhitekt on Ivo Rebane büroost Guru Projekt OÜ ja hoone ehituse peatöövõtjaks on Mitt & Perlebach OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757