Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioon käskis T1 kaubanduskeskuse parkimismaja sulgeda

T1 kaubanduskeskuse neljanda korruse parkla on küllaltki ohtlik, kuna sinna ei ole ehitatud korralikku äärepiiret, kirjutab Õhtuleht.
T1 Mall of Tallinn
Foto: Liis Treimann

T1 Mall of Tallinn juht Allan Remmelkoor ütles, et märgitud alal on tõesti hetkel paigaldatud ajutine lift, mis viiakse ära esmaspäeval. Ta lisas, et kogu ala on piiratud ehitusalana nii autodele kui inimestele ning sinna on paigaltatud betoonist autotõkked kui ehituspiirded inimestele.

Tööinspektsiooni kommunikatsiooni peaspetsialist Jana Rosenfeld selgitas, et kui töötamise või liikumise ajal on kukkumisoht, peab suurema kui kahemeetrise kukkumiskõrguse puhul rakendama ohutusabinõusid nagu kaitsepiirded, näiteks peab kukkumise vältimiseks olema paigaldatud kaitsepiirdel vähemalt ühe meetri kõrgusel paiknev käsipuu, jalapiire ja nende vahel 0,5 m kõrgusel asetsev vahepiire.

"Parkimismaja sissepääs tuleb sulgeda seniks, kuni on paigaldatud nõuetele vastavad kaitsepiirded kõrgusest kukkumise välistamiseks. Tööinspektsioon on saatnud kaubanduskeskusele vastava märgukirja," lisas Rosenfeld.

Loe pikemalt Õhtulehest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757