Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K uus poekontseptsioon toob fookusesse toidu

Circle K uuendab lähiaastatel kõikide oma Eestis asuvate mugavuspoodide kontseptsiooni, suurendab kohapeal valmistatava värske ja kvaliteetse toidu valikut ning hakkab esmakordselt pakkuma valitud jaamades tooteid Mehhiko köögist.

Circle K avas eelmisel nädalal esimese uue toidukontseptsiooni ja sisekujundusega teenindusjaama mugavuspoe Tallinnas Mustamäel. Lähiaastatel on plaanis uuendada kõik 60 mugavuspoodi, koguinvesteeringu maksumus on ligikaudu seitse miljonit eurot.

“2017. aastal uuendasime oma teenindusjaamade välisilmet ja võtsime kasutusele uue kaubamärgi Circle K. Nüüd on kätte jõudnud aeg uuendada meie mugavuspoodide kontseptsiooni, viimaks need vastavusse sellega, mida pakume – lihtsa poe asemel oleme juba ammu muutunud pigem söögikohaks,” ütles Circle K peadirektor Kai Realo.

”Tahame oma klientidele pakkuda senisest uuemat ja põnevamat toitlustuskogemust ning selle saavutamiseks viime oma poodide sisu, vormi ja tootevaliku lähiaastatel uuele tasemele. Soovime, et igal teenindusjaama külastaval kliendil oleks Circle K näol olemas õdus ja mugav koht, kus ta on ööpäevaringselt oodatud, kus ta saab head kohvi ja värsket toitu nautida ning teel olles peatuse teha,” lisas Realo.

Lisaks Mustamäe jaamale saavad jaanuaris-veebruaris uuenenud siseilme ning kontseptsiooni ka Tallinna piiril asuva Peetri, Tartu Turu ning Virumaa Haljala teenindusjaamad. Uutes jaamades tõstab Circle K kohapeal valmistatava värske toidu osakaalu, hakkab lisaks praegusele valikule pakkuma otse kliendi silme all tehtavaid võileibu ning valitud jaamades lisaks Mehhiko toitu ja baristakohvi.

“Üha kiirema elutempo juures on inimeste jaoks järjest olulisem, et toit oleks värske, tervislik ja tasakaalustatud, kuid samas maitseküllane. Mehhiko köök kuulub Tai, Itaalia ja Hiina köögiga maailma kõige populaarsemate hulka, aga Eestis on see täna veel üsna avastamata ning seetõttu otsustasime tuua klientideni just valiku Mehhiko köögist – kohapeal valmistatakse nii burritod, natšod kui ka quesadilla’d,” selgitas Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel.

Circle K Eesti AS on üks Eesti suurimaid mootorikütuste jaemüüjaid, mis omab ja opereerib 59 täisteenindus- ja 17 automaatjaama ning üht mugavuspoodi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757