Autorid: Jana Saarkoppel, Liis Treimann • 2. mai 2024

Äri Hispaanias toob pisarad silma: “Eestis ei nutnud ma kunagi õnnest”

“Eestis ei nutnud ma kunagi õnnest,“ ütleb Hispaania päikeserannikul Malagas rõivapoodi pidav Veronika Vallimäe.
“Kui Eestis oli meil äriliselt nina kuidagi ainult vee peal, siis nüüd saan öelda – mul pole kunagi nii hästi läinud,” rääkis Malagas asuva Oyster Vintage’i poe perenaine Veronika Vallimäe. Pereisa Harri Tiidus on lisaks poetoimetamistele leidnud mootoritega seonduvat hingelähedast tegevust, olgu selleks siis kaastöötaja isa auto putitamine või turistide paadiga merele viimine.
Foto: Liis Treimann

Nüüd on õnnepisaraid tulnud küll, kuna tema sõnul läheb perekonna kahel poel Hispaanias väga hästi. „Kui Eestis oled oma äriga enam-vähem ellu jäänud, siis siin saad nagu topelt volüümi peale,“ ütleb ta.

Äripäev tegi Hispaanias juttu viie ettevõtliku paariga. Olgu need abikaasad või sõbrannad, vahet pole, selgub, et “kõik on võimalik” mentaliteediga saab ka võõral maal umbes aasta ajaga püsti panna korraliku äri.

Maja olemas, järgmiseks pood

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757