Autor: Äripäev • 28. aprill 2021

T1, katse kaks – võib-olla palju edukam

Ehkki T1 kaubanduskeskusega läks sedapuhku niimoodi, ei maksa selle koha väljavaadetest liiga kaugele ulatuvaid järeldusi teha, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Ei, Tallinn pole valmis. Ka kaubanduskeskuste poolest mitte. T1 pankrotti minek ei näita seda, et linn on ostukeskusi täis ja rohkem ei mahu, ning see pole öeldud üksnes selleks, et vaaterattaga keskuse lähedal pesitsev Ülemiste vanake ei hakkaks vett paisutama.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700