Autor: Anu Lill • 30. juuli 2021

Apranga tuli aastatagusest kahjumist välja

Apranga kauplus
Foto: Raul Mee
Leedu rõivafirma Apranga Grupp teenis esimesel poolaastal 81,2 miljoni eurose käibe juures 0,957 miljonit eurot kasumit. Eelmisel aastal samal ajal oli ettevõte 0,579 miljoni euroga kahjumis, selgub börsiteatest.

Apranga kuue kuu käive jäi 6,3% alla eelmise aasta sama perioodi müügitulule ning oli 25,2% väiksem kui 2019. aasta esimesel kuuel kuul. Tulemusi mõjutas juhtkonna sõnul see, et koroonapiirangute tõttu olid nii Eestis, Lätis kui ka Leedus mingil ajal kauplused suletud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700