Autor: Mait Kraun • 7. veebruar 2022

Briti suurima jaeketi juht: toiduhindade suurem kasv on veel ees

Toiduhindade kasv võib kiireneda kevadel kuni 5 protsendi võrra, mis võimendab Ühendkuningriigi elamiskulude järsku suurenemist, ütles riigi suurima jaeketi juht.
Tesco juhatuse esimees John Murray Allan.
Foto: Reuters/Scanpix

Jaemüüja Tesco juhatuse esimees John Allan ütles, et toidu hinnainflatsiooni hullem periood on veel ees, mis paneb tarbijad täiendava surve alla. Juba praegu peavad Ühendkuningriigi tarbijad toime tulema ülikõrgete energiahindade ning aprillis toimunud maksutõusudega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070