Autor: Riho Kirsipuu • 3. märts 2022

Amazon sulgeb kõik füüsilised raamatupoed

Amazon teatas kolmapäeval Reutersile, et plaanib sulged kõik 68 füüsilist raamatupoodi, pop-up poodi ja "4-tärni" kauplust Ameerika Ühendriikides ja Ühendkuningriigis.
Amazoni raamatupoe silt Chicagos.
Foto: AFP/Scanpix

Tegemist on pöördepunktiga Amozonile, mis alustas veebipõhise raamatumüüjana, pakkudes konkurentsi traditsioonilistele turgu valitsevatele ettevõtetele. Aastakümneid hiljem lisandusi ka füüsilise poed, kirjutab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700