Autor: Rivo Sarapik • 8. oktoober 2020

Aasta parima kaubandusteo võidu saladus

Maxima turundusjuht Janne Laik.
Foto: Raul Mee
Eesti Kaupmeeste Liit pärjas eile Maxima Eesti aasta kaubandusteo tiitliga Eesti esimese mobiilse ostupuldi turule toomise eest.

Neljapäevases hommikuprogrammis vestlesime Maxima Eesti turundusdirektori Janne Laikiga sellest, mis on hea toote saladus. Üks neist on Laiki sõnul see, et alati tuleb lihtsustada selliselt, et kliendil oleks mugav toodet kasutada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757