Autor: Urmas Jaagant • 10. mai 2021

Pärnits Ülemiste tulevikuplaanidest: tundub hullumeelne, aga tehtav

Ülemiste kaubanduskeskuse nii-öelda saamata jäänud kasum oli eelmisel aastal 10 miljonit eurot, rääkis keskuse juht Guido Pärnits. Seda numbrit tuleb aga vaadata kriitilise pilguga: peamine kahju põhjus oli kinnisvara alla hindamine.
Foto: Andras Kralla
Ülemiste keskus pole kaugeltki valmis ning nii on tulevikus plaanis juurde ehitada umbes 50 000 ruutmeetri suurune laiendus, mis sisaldab lisaks kaubandusele ka palju muud. See võib kõlada hullumeelselt, kuid see on teostatav, rääkis Ülemiste kaubanduskeskuse juht Guido Pärnits saates "Kuum tool".

Saates rääkisime lisaks Ülemiste kaubanduskeskuse tulevikuplaanidele ka sellest, miks läks pankrotti naaber T1. Pärnitsa sõnul on süüdi selles liigne arrogantsus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070