Autor: Lauri Leet • 28. detsember 2022

Kaupmees: kütuse hinna tõus on väikepoodide käivet kasvatanud

Külades ja alevikes asuvate väikepoodide käive on jõudsalt kasvanud ja tõenäoliselt on selle taga kütusehindade tõus, rääkis Järva Tarbijate Ühistu juhatuse liige Tiiu Lunts.
Kliendid käivad aina enam kohalikes väikepoodides.
Foto: Liis Treimann

“Mootorikütuse hinnad on olnud päris pikka aega kõrged ja küllap on kliendil siin kaalutlemise koht, et kas iga väikese ostusoovi pärast tasub sõita suuremasse asustatud punkti või ongi võimalik oma ostusoovi lahendada oma kodu väikepoe baasil,” rääkis Lunts Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700