Autorid: Viivika Rõuk, Merilin Merila • 14. veebruar 2023

Poeomanik imestab: 90% tootjatest pole aasta aega hindu tõstnud

Kommunaalkulud, rendikulud ja palgad tõusevad, kuid 90 protsenti disaineritest pole aasta jooksul hindu tõstnud, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis disainipoe Levi Design omanik ja juhatuse liige Hanne Klein.

Hanne Kleini sõnul on kindlasti brände, kes sooviksid hindu tõsta, kuid pole seda teinud. „Kui hindu tõstetakse, aga toode on ikka sama hinnaga toodetud, siis klient hammustab selle kiiresti läbi,“ rääkis Klein.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700