Autor: Marili Niidumaa • 15. märts 2023

Iluettevõtjatest õed sisenevad uutele turgudele ja plaanivad järgmist äri

„Kindlasti, neid on tulemas ka,“ vastab Gretel Pappel raadiosaates "Võitjate põlvkonnad" küsimusele, kas on nõus õega startima ka mõne järgmise äriga, kui ühel hetkel Macta Beauty Ilukaubamaja igapäevase juhtimise juurest kõrvale astuvad. „Oma kosmeetikabrändi loomine on olnud aasta aega ootel, sest ette on tulnud olulisemaid projekte, mida edasi lükata ei saa,“ lisab ta ja selgitab, et välisturgudele sisenemine on nõudnud rohkem aega, kui esialgu oli plaanis.
Fotol vasakul Merylin Veldi, paremal Gretel Pappel
Foto: Andras Kralla

Juurakraadiga Merilyn Veldi ja ilusalongis tegutsenud Gretel Pappel olid kõigest 24- ja 26aastased õed, kui otsustasid, et hakkavad ilumaailma ettevõtjateks. Nii lõid nad 2013. aasta sügisel ettevõtte Gemer Grupp, mida täna teame ilukaubamaja Macta Beautyna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070