Autor: Ramona-Luisa Soro • 25. juuli 2023

Apollo Kino lõpetas aasta kasumis ilma hinnatõusuta

Apollo Kino kevadel lõppenud majandusaasta kujunes kasumlikuks, märkis ettevõtte juht Kadri Ärm.
Apollo kino.
Foto: Raul Mee

Ärm rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis kõlanud intervjuus, et kinoturg on pandeemiale eelnenud ajaga võrreldes taastunud. Samuti ütles Ärm, et nad ei ole vahepeal tõstnud hindu, kuna eelistavad hoida saalid täidetuna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070