Autor: Kaup24 • 16. november 2021

Kaup24 käivitab e-kaubanduse koolitussarja

Kaup24 arendusjuht Maris Kivi
E-müügiplatvorm Kaup24.ee käivitab koolitussarja kõigile, kes tunnevad huvi e-kaubanduse võimaluste vastu. Esimene „Learning Fridays“ veebiseminar toimub juba sel reedel, 19. septembril. Seminaril tutvustatakse e-kaubanduse aluseid ning räägitakse ostjate ootustest, SEO ja logistika mõjust edukale müügile, tootevaliku olulisusest, nõuetest toodete esitamisele ja paljust muust. Seminarist osavõtt on tasuta.

“Huvi e-kaubanduse vastu on suur ning üha enam kauplejaid otsivad võimalusi oma toodete internetis müümiseks. Kaup24 müügiplatvormil kauplemisest huvitatud äridega suheldes näeme aga, et tase internetis oma toodete müümiseks on väga erinev. Mõned vajavad nõu, kuidas kaupu pildistada või kirjeldada, teised aga, kuidas uutel turgudel tõhusamalt müüa,“ rääkis Kaup24 arendusjuht Maris Kivi.

Ta lisas, et Kaup24 on kogunud oma 14 tegevusaasta jooksul, millest paar viimast ei tegutseta enam vaid e-poe, aga ka kui müügiplatvormina (marketplace), palju teadmisi, mida kauplejate harimiseks jagada ja seeläbi kogu e-kaubanduse valdkonna arenemisele kaasa aidata.

Kivi sõnul määratakse praegu igale Kaup24 platvormiga liituvale müüjale personaalne haldur, kes saadab ettevõtet kogu müügiteekonna aja alates stardist platvormil kuni eduka kauplemiseni. Platvormi eesmärk on jõuda aga tasemele, mil müüjad leiavad lihtsalt kogu vajaliku teabe ja saavad edukalt kaubelda ilma Kaup24 sekkumiseta. Seetõttu on vajadus edastada kõige olulisemat teavet mitte ainult selle kohta, kuidas kasutada Kaup24 kauplemisplatvormi, vaid ka süvendada teadmisi ja avardada arusaamist e-kaubanduse kohta laiemalt.

“Lähtume filosoofiast, et müüjate edu on ka meie edu pant, seega investeerime kõikidesse tööriistadesse, mis võimaldavad müüjatel end täiendada. E-kaubandust iseloomustab kiire areng ning müügiplatvormi tehnoloogiad ja e-kaubanduse suundumused muutuvad pidevalt,“ sõnas Kivi. Ta lisas, et koolitustsükli eesmärk on võimaldada kõigile e-kaubandusest huvitunutele orienteeruda turu kiiretes muutustes ja panna alus edule.

„Learning Fridays“ on laiema koolitusprogrammi Kaup24 „Sellers Academy“ ehk müüjate akadeemia üks osa, mis on suunatud edukale kauplemisele internetis. Kui „Sellers Academy“ on ette nähtud müüjatele, kes müüvad oma kaupa Kaup24 müügiplatvormil, siis „Learning Fridays“ seminaridele on osalema oodatud kõik e-kaubandusest huvitunud. Programmi uuendatakse pidevalt.

Esimesel „Learning Fridays“ tasuta seminaril, kus tutvustatakse e-kaubanduse põhimõtteid, saab registreeruda SIIN.

Järjekorras teine „Learning Fridays“ e-kaubanduse veebiseminar toimub 3. detsembril kell 11.00. Seminaril räägitakse, kuidas olla pildis ja kasvatada müüki suurte reklaamikuludeta. Lisaks tutvustatakse Martailer-platvormi, mille abil saab luua isehallatavaid reklaamikampaaniaid.

Tasuta seminaril osalemiseks tuleb eelnevalt registreeruda. Registreerimislingid avalikustatakse tuleva ja eelseisvate seminaride eel Kaup24 Facebooki ja LinkedIni leheküljel.

Kaup24.ee kuulub Balti riikide suurimale e-kaubandusettevõttele PHH Group. See moodustati Kaup24.ee ühinemisel Soome kaubandusgigandiga Hobby Hall. PHH Grupp haldab e-kauplusi ja kauplemisplatvorme Soomes, Eestis, Lätis ja Leedus. Grupi hallatavatel e-kauplemisplatvormidel kaupleb üle 4 tuhande müüja ja kaubavalikus on üle 2 miljoni kauba. Külastajate arv küündib aastas ligikaudu 145 miljonini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757