Autor: Productinfo24.ee • 6. mai 2022

Productinfo24.com – efektiivne tööriist kampaaniate haldamiseks

Hästi planeeritud jaekaubanduse kampaaniad toovad lisamüüki ja kasvatavad turuosa. Aga kas need toovad ettevõttele ka lisatulu? Tark müügijuht peab suutma kampaaniahindade ja muude kulude virvarris hinnata, mida üks kampaania ettevõttele tegelikult tähendab. Selleks on vaja väga häid tööriistu. Meil P24-s on need olemas.

Kampaania planeerimine

Ilmselt lähtub iga müügijuht kampaaniapakkumist esitades parimatest kavatsustest. Aga kui lihtne on läbi arvutada, kui palju ettevõte kampaaniaga tegelikult teenib? Meie klientide arvates on see etapp kõige olulisem ja oleme palju aega pühendanud, et kõik sisendandmed (kampaaniahind, lisanduvad kampaaniakulud, oodatav läbimüük) oleksid mugavalt ühes vaateväljas ning näeks kohe kampaania marginaali.

Kampaaniapakkumise tegemine

Kõik jaekettidele tehtud pakkumised (nii vastu võetud kui mitte) salvestuvad ühes kohas koos kampaania tulemustega. Nii on varasemalt edukate kampaaniate pakkumisi lihtne ka kopeerida.

Loomulikult pakub süsteem uue pakkumise tegemisel välja viimati sisestatud kontaktid, hinnad ja muud tingimused, mis teeb töö lihtsaks ja kiireks.

Ühe klikiga saab pakkumise jaeketi excelile eksportida ning emailiga teele saata. Või siis otse P24-st saata.

Ülevaatlik kampaaniate tabel

Kõigist pakkumistest ja juba toimunud kampaaniatest koos tulemustega (hind, läbimüük tükkides, kampaania tulemus) saab välja eksportida tabeli. Seda on mugav jagada kolleegidega tootmisest või turundusosakonnast.

Kampaania analüüs

Kampaania lõppedes võtab programm juba arvesse planeerimise käigus tehtud kokkulepped nii hinna kui muude kampaaniakulude osas. Lisada jäävad vaid tegelikud tükimüügid, ülejäänu arvestab P24 automaatselt. Müügikasvu protsent ja tegelik, kõiki boonuseid ja kampaania kulusid arvestav kampaania marginaal näitab … loodetavasti järjekordset kasumlikku kampaaniat.

Terviklik lähenemine tooteinfole

Kampaaniamoodul on integreeritud tooteinfo, sortimendi ja hindade halduse moodulitega. Meie lähenemine on alati tervikut silmas pidav ja et ühes kohas sisestatud info oleks kasutatav ka muudes funktsioonides kuni kauplusi külastava müügiesindajani välja. Nii on ka kampaaniate haldamisel enamus tööetappe automatiseeritud.

Üks kord näha on parem kui pikalt kirjutada. Kampaaniamooduli kõigi võimalustega tutvumiseks ava P24-s oma ettevõtte konto ja vaata õppevideot Productinfo24.com kodulehel.

Productinfo24.com eesmärk on automatiseerida müügimeeskondade tööd müügikanalitega suhtlemisel ning pakkuda paremaks müügitööks kvaliteetsemat infot, täpsemaid mõõdikuid, kiiremat analüüsi ning mis kõige tähtsam - rohkem aega sisuliste küsimustega tegelemiseks.

Rohkem infot:

Tiina Aas

5048468

[email protected]

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757