Autor: ESTO • 10. oktoober 2022

Baltikumi juhtivad jaemüüjad on asunud kasutama ESTO makselahendusi

Eesti üks kõige kiiremini kasvavaid finantstehnoloogia ettevõtteid ESTO on Balti riikides kiiresti laienenud ja kasvanud. ESTO teeb koostööd selliste Baltikumi jaemüügi liidritega nagu iDeal, Weekendshoes, Goldtime, BIGBOX, Topshop, Tallink, Sportland, Mööbel1, Elkor, RDE, JYSK jpt. Ettevõte on saanud üheks kiiremini kasvavaks tegijaks e-kaubanduse turul.

ESTO pakub jaemüügiettevõtetele suurimat valikut erinevaid makselahendusi Baltikumis ning ESTO partnervõrgustikku kuulub üle 2200 koostööpartneri ning 220 000 lõpptarbija.

Miks on Baltikumi jaemüügi liidrid valinud ESTO?

ESTO uued partnerid avaldavad, et koostööd erinevate makselahenduste pakkujatega analüüsiti eelnevalt põhjalikult ja nende uurimistöö näitas, et mitte keegi teine ei pakkunud samasugust täislahenduste valikut nagu seda pakub ESTO. Peamised koostöö eesmärgid uute partnerite jaoks on vähendada makselahenduste peale kuluvaid kulusid ja luua lõpptarbijatele parem ostukogemus läbi erinevate maksegraafikute ja -lahenduste pakkumise.

Megafort OÜ (Goldtime) e-kaubanduse ja brändijuhi Indrek Kaju sõnul on kogemused ESTO-ga olnud väga head. ‘’Ettevõte on pidevas arengus ja üritab alati oma partneritele pakkuda kaasaegseid lahendusi. Koostöö on olnud sujuv ja infovahetus kiire ning professionaalne, juba pea 4 aastat.”

Võimalus suurendada keskmise ostukorvi väärtust vähemalt 20% ja läbi selle suurendada märkimisväärselt kogu müüki pole vähem oluline aspekt. Tavapärane järelmaks valitakse sageli tänu kassas personaliseeritud järelmaksu pakkumise võimalusele.

Kasutades ESTO makselahendusi saavad kaupmehed ligipääsu ka enam kui 120 000-le ESTO kliendile Eestis (Baltikumis üle 200 000 aktiivse kliendi), mis loob lisavõimalusi müügi kasvatamiseks ja turundustegevuste läbiviimiseks.

ESTO makselahenduste ülevaadet saad vaadata siit:

Kuidas saavad tarbijad ESTO-st kasu?

ESTO makselahendused võimaldavad tarbijatel olla oma ostuotsustes paindlikumad ja kaubad on nende jaoks saadaval kui nad neid vajavad või soovivad – võit-võit situatsioon mõlema, nii tarbijate kui müüjate jaoks.

Vastavalt oma vajadustele peaks iga tarbija leidma sobiva makselahenduse ESTO valikust: pangamaksed; kaardimaksed; osta nüüd, maksa hiljem lahendused nagu järelmaks ja ülipopulaarne ESTO 3-osaline makseviis, kus klient saab tasuda kuni 3-s võrdses osas ilma ühegi lisatasuta.

“Osta nüüd, maksa hiljem makselahenduse integreerimise kaalumisel oli ESTO meie esimene valik. Millal-iganes on küsimusi tekkinud, on ESTO klienditeenindus alati olnud kättesaadav ja on kiiresti probleemid lahendanud,” tunnistab Kristjan Lember, Brentex´i turundusjuht.

Makse pangalingiga on kiire ja turvaline mõlemale, nii kaupmehele kui tarbijale – see ühildub lihtsalt kõikide e-poe funktsioonidega ja võimaldab kliendil sooritada ostu vaid mõne hiireklikiga. ESTO makselahendused võimaldavad klientidel osta kaupu kohe ja maksta nende eest hiljem – ostja saab jagada ostu mitmeks osamakseks, valides kõige sobivama tagasimakse perioodi.

ESTO 3-osaline makseviis on partnerite klientide hulgas kõige populaarsem makselahendus, kuna see võimaldab tasuda 3-s võrdses osas ilma lisakuludeta ja kliendi esimene makse on alati järgmisel kuul. 2019. aastal jagas ESTO sellises formaadis maksmise võimalust kõigi oma aktiivsete partneritega. Käesolevalt kasutab ESTO 3 makselahendust üle 1000 kaupmehe üle kogu Baltikumi.

“Iga kaupmees, kes valib ESTO 3 makselahenduse on suurendanud oma keskmise ostukorvi väärtust vähemalt 20% või rohkem. Näiteks sellised rõivaste jaemüüjad nagu Rademar, Sportland, Weekendshoes ja ka näiteks universaalne e-kaubamaja nagu Shoppa.ee tunnistavad, et inimesed valivad väga sageli sellist tüüpi maksmise ostes kingi, jakke, tööriistu, jalgrattaid, e-tõukerattaid, elektroonikat, väiksemaid mööbliesemeid jne. Me näeme, et 2-3 aasta pärast on selline makseviis sama populaarne nagu tavalised pangamaksed,” on ESTO Eesti ärijuht Martin Ustaal kindel.

Miks valida ESTO?

• Mugav, ilma ühegi kuluta ja kõik Balti riigid on kaetud

ESTO on Baltikumis esimene, kes annab võimaluse partneritel kõikide Baltikumi pankade makseid kõigis kolmes riigis tehingutasudeta pakkuda. Üksainus lihtne integratsioon võimaldab partneritel kiiresti aktiveerida mistahes ESTO makselahenduse mistahes Balti turu jaoks.

• Kliendisõbralik

ESTO abil on võimalus tellida omale soovitud kaup veebi teel, valida endale sobiv makselahendus ning kõige mugavam aeg tagasimakse sooritamiseks. Kui peaks juhtumisi tekkima probleeme, siis ESTO klienditeenindus ja partnertugi on alati avatud.

• Kiire ja lihtne start koostööle

ESTO-ga partnerluse alustamine on lihtne, tasuta ja makselahenduse integratsioon võtab aega ainult 15 minutit.

Esitades taotluse veebilehel www.esto.ee või kirjutades e-posti aadressile [email protected], saate detailse pakkumise ja soovitused paremate müügitulemuste saavutamiseks.

• Kasvanud müük ja turunduse tulemused

Üks ESTO eelistest on partnerite kaasamine oma turunduskanalitesse, mis aitab jõuda 220 000 uue kliendini Baltikumis ja lisamüük on alati garanteeritud.

• Professionaalne partner pikaajaliseks suhteks

ESTO muudab kõik maksed nii e-poes kui füüsilises poes mugavaks mõlemale poolele -tarbijale ja kaupmehele, pakkudes laialdast makselahenduste valikut, et kasvatada müüki ja konversioonimäärasid.

Sander Kodanik, Mööbel1.ee Eesti ärijuht
Oma töös tugineme ennekõike meie väärtustele ning nende täiustamisele. Meie jaoks on tähtis personaalne lähenemine, tõhusus, mugav ja ülevaatlik protsess. Usun, et jagame ESTO-ga samu väärtushinnanguid. ESTO lihtne kommunikatsioon, paindlik mõtteviis ning hetke pealt teostatud ideed on taganud täieliku usalduse.

ESTO-st

ESTO asutati 2017. aastal. Bränd sai alguse vajadusest uue generatsiooni makselahenduste järele, mis sobiksid nii lõpptarbijale kui ka müüjale. ESTO ärimudel seisneb kliendi ja kaupmehe vaheliste maksete hõlbustamises e-kaubanduse keskkonnas või füüsilistes kauplustes, pakkudes reaalajas makseid kaupmehele ja osamakseid kliendile. ESTO partnerite seas on muu hulgas osad suurimatest Baltikumi turu jaemüüjatest – iDeal, Weekendshoes, Goldtime, BIGBOX, Topshop, Tallink, Sportland, Mööbel1, Elkor, RDE, JYSK jpt.

Ettevõte arendab ja haldab kõige arenenumat makseplatvormi e-kaubanduse valdkonnas tegutsejatele. Esmane fookus on pakkuda oma partneritele ja nende lõpptarbijatele paindlikku ja automatiseeritud toodet.

ESTO on Balti riikides ainus teenusepakkuja, kes pakub kompleksseid makselahendusi kõigis kolmes riigis koos kõige laiema maksevõimaluste valikuga:

pangamaksed – kõik Baltikumi ja Soome pangad;

kaardimaksed – kõik EU-s väljastatud deebet- ja krediitkaardid;

osta nüüd, maksa hiljem lahendus – tasumine 30 päeva jooksul ilma lisatasudeta;

ESTO 3 makseviis – 3-s võrdses osas tasumine, ilma lisatasudeta;

täisautomaatne järelmaks – igakuine osade kaupa tasumine, parimatel tingimustel, kuni 60 kuud.

ESTO numbrites

● ESTO´l on Baltikumis kokku üle 2200 partnerist e-poe ja kaupmehe ning üle 220 000 lõppkasutaja.

● ESTO on finantseerinud oste (aidanud unistustel teoks saada) üle 150 miljoni euro väärtuses.

● ESTO 3 on kasutanud üle 100 000 lõpptarbija ainuüksi Eestis ja see lahendus on saamas ostjate seas iga päevaga järjest populaarsemaks.

● ESTO makselahendustega liitunud e-poodide keskmise ostukorvi maksumuse kesmine tõus on olnud 44%.

● Ostukorvi keskmine suurus ESTO 3 makseviisi puhul on üldjuhul kuni 220 eurot ning maksimaalne ostusumma on seni olnud 10 000 eurot.

● Keskmine järelmaksu ostukorvi hind on 450-600 eurot.

● ESTO makselahendustega liitunud e-poodidel lisandub igakuiselt keskmiselt 50 000 unikaalset külastajat.

● Üle 2000 ESTO teenuseid pakkuvat füüsilist kauplust.

● ESTO makselahendustega liitunud e-poodide korduvostude osakaalu tõus vähemalt 20%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757