Autor: Heli Künnapas • 12. mai 2023

Pacmac: kuidas (mitte) korraldada e-poe ladu ja logistika?

Kaupade saatmine ja pakendamine on e-kaubanduses teema, mille korraldusega võib kliente juurde võita või samas ka kaotada. Pacmaci üks asutajatest Villem Peet jagas e-kaubanduse UX konverentsil kogemusi, kuidas e-poe logistika ja ladu jätkusuutlikult üles ehitada.
Villem Peet jagas kogemusi, kuidas Pacmac on ettevõtteid logistiliste probleemide lahendamisel aidanud.
Foto: Raul Mee

"E-poe pidaja peab üldjuhul olema nii turundus- ja müügijuht kui pakkija ja kliendihaldur. Kõige sellega on väga raske üksi hakkama saada," tunnistas Peet. Ta tõi näite, kuidas alles hiljuti läks pankrotti koroonatestide müügiga tegelenud ettevõte, sest nende senine e-poe lahendus ei toiminud ootamatult tõusnud tellimuste käsitlemiseks.

Peet kinnitas, et Pacmac aitab selliseid logistilisi probleeme ennetada ja lahendada.

E-kaubanduse konverenstsil peetud ettekannet saad täismahus vaadata siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700