Autorid: Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 8. september 2023

Mööblimüüjate käibe TOP5: Suurim käive IKEA'l, kõige enam vähenes käive ON24.ee

Mööblimüüjate konkurentsiraportist selgub, et jätkuvalt kõige suuremat müügitulu teenib IKEA, kuid seevastu tema kasumi vähenes aastaga 5,4 miljonit eurot. Kõige suurem käibe kahanemine oli aga ON24.
IKEA Tallinna kauplus
Foto: Liis Treimann

Esimesel kohal müügitulu TOPis on RUNIKON RETAIL OÜ. Ettevõttel on tavapärasest erinev majandusaasta ja konkurentsiraportis on kasutatud aruannet, mis kajastab ettevõtte tulemusi 2021. aasta septembrist tänavu augustini. Selle perioodi müügitulu oli 44,5 miljonit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 10,3 miljoni euro võrra. Kasvu TOPis on ettevõte esimene. Kasum oli 155 199 eurot ja see kahanes aastaga 5,4 miljoni euro võrra. Kasumi TOPis on ettevõte 25.

Tutvu mööblitootjate ja -müüjate konkurentsiraportiga SIIN. Raportist on põhjalik ülevaade mööblitootjate ja -müüjate käekäigust ning sellest, kuidas on kasvanud käibed, kasumid, töötajate arvud. Raportist selgub ka valdkonna üldine olukord.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700