Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Maarit Eerme • 2. jaanuar 2024

Dividendide TOP: Kaubanduse valdkonna suurimad omanikutulu saajad

Äripäev reastas aasta lõpus 200 kõige suuremat omanikutulu saajat 2023. aastal. Neljandik tabelisse pääsenud tegelesid kaubandusega. Kaubanduse valdkonna kõige suurem dividenditulu oli 10,9 miljonit eurot. Vaata, kes veel tabelisse jõudsid!
Margus Linnamäe on suurim kaubanduse valdkonna omanikutulu teenijaid.
Foto: Andras Kralla

Kaubanduse valdkonna dividendide TOPi esimesele kohale tuli Margus Linnamäe, kelle portfelli kuulub mitmeid kaubandusega tegelevaid ettevõtteid. Ning teisele kohale jõudis peamiselt metallide ja metallimaakide hulgimüügiga tegelev GST Investments OÜ omanik Sergei Glinka. Mõlemad mehed võtsid möödunud aastal dividendideks vastavalt 10,9 ja 9,7 miljonit eurot, mis on üle kahe korra enam, kui edetabeli 3.-6. kohta jagavate metallide ja metallimaakide hulgimüügiga tegeleva Nordmet omanikele makstud üksikisikuline dividendid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757